Bart de Groot

Bart is een M&A adviseur, investeerder en change ondernemer. Hij staat in het leven  met het motto ‘Work hard, play hard’. Door zijn volledige inzet is hij in staat met gedrevenheid, humor en kennis aantoonbare winst- en omzetgroei realiseren.

Vanaf zijn eerste baan heeft Bart telkens een vak gecombineerd met het leiden van een bedrijf. Als M&A adviseur was hij tevens oprichter van Mazars Berenschot Corporate Finance. Hij is investment manager en eveneens de oprichter van de beleggingsfondsen Todlin en Stratford. Als partner van The Brown Paper Company heeft hij het bedrijf helpen groeien door als change adviseur op te treden, zowel bij klanten als bij de Brown Paper Company zelf. Sinds 2000 investeert hij – altijd met anderen – in start-ups en bedrijven in latere fasen van hun bestaan die door een groeifase geholpen moeten worden. Zijn laatste succesvolle investeringen zijn onder andere AID, De Fietsfabriek, Salesvisie en Swanborn.
Bart richt zich op investor relations, fundraising en business development. Door zijn hulp in de directiekamer én op de werkvloer, zijn de investeringen van Fase3 succesvol.
Image: 
circle text back: 
read more >