Arnoud van Dommele

Arnoud van Dommele startte zijn carrière als organisatieadviseur en controller bij Fokker Aircraft. In die tijd heeft hij de wereld van logistiek en productie leren kennen. Hij heeft veel ervaring opgedaan in het analyseren en doorzien van bedrijfsprocessen en organisatieproblemen.

Tijdens zijn periode als financieel directeur bij VNU Business Publications heeft hij het finance- en inkoopvak binnen een creatieve business tot business omgeving in volle breedte ervaren. Hierna heeft hij als ondernemer en algemeen directeur Transitium een outplacement en interimmanagementconcept voor overheidsmanagers verder ontwikkeld en later verkocht. Hij heeft toen geleerd dat je van winst niet kan eten, maar van cash wel.

Bij SBS/Veronica heeft hij als CFO de EBITDA van Veronica Uitgeverij laten verdubbelen. Dit door de organisatie te stroomlijnen, het businessmodel van het b-to-c bedrijf aan te passen, de mogelijkheden van de multimedia te benutten en innovatieve contracten met partijen als Deutsche Post en RotoSmeets te realiseren.

Arnoud was eigenaar van Doratio Consultancy en Onedayconsulting.

Arnoud is managing director binnen Fase3. Hij realiseert de verbinding en het toezicht op de ventures. Hij is verantwoordelijk voor het maken en realiseren van het 100-dagen plan dat Fase3 voor elke nieuwe investering opstelt. Daarnaast stuurt hij het expert center aan, dat ten diensten van de geïnvesteerde bedrijven staat.

Image: 
circle text back: 
read more >